ریاستارت کردن چه تاثیری در عملکرد گوشی موبایل دارد؟
گوشیهای موبایل به دلیل استفاهی مداوم ما از آنها و بار سنگینی که بر اثر اپلیکیشنها و برنامههای مختلف بر آن اعمال میشود، گاها دچار مشکل شده و یا به اصطلاح کرش میکند. در این مواقع اولین راه حلی که به ذهنمان میرسد شاید ری استارت و یا راه اندازی مجدد آن باشد که در اکثر مواقع نیز راه حلی خوبی است و مشکل ما را حل میکند و گوشی را دوباره سرپا میکند.
گوشیهای هوشمند شاید پر استفادهترین ابزاری باشن که ما همراهمون داریم . باهاشون تو شبکههای اجتماعی گشت میزنیم و از اپلیکیشنهای مختلف استفاده میکنیم. این استفادهی مداوم و
استفاده زیاد ما از گوشی هوشمندمون میتونه به اون فشار وارد کنه و باعث فریز شدن و یا کراش کردن اون بشه. در این مواقع اولین کاری که خیلی از ما انجامش میدیم اینه که سراغ گزینهی ری استارت میریم. خب جواب هم میگیریم!
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ واقعیت اما این است که راهحل خودساختهی ما چندان هم بیراه نیست. باید گفت ک حقیقت رفرش و ریستارت کردن تلفن همراه به مموری آن اجازه میدهد که کمی استراحت کند و از شر کش و اطلاعات بدون استفاده خلاص شود. اما نکتهی قابل توجه آن است که بهتر میشود اگر پیش از بروز مشکل به این فکر بیفتیم و هر چند مدت یک بار تلفن خود را ریستارت کنیم. به این ترتیب از ایرادهای احتمالی جلوگیری خواهیم کرد.
البته هر چند گوشیهای مثل آیفون این قابلیت را دارند که خود به خود حافظهی داخلیشان را مدیریت کنند. اما باز هم ریستارت کردن باعث ارتقاء عملکرد تلفن همراه شما خواهد شد.
منبع : وبلاگ رندباز
:: برچسبها:
تلفن همراه هوشمند ,
گوشی هوشمند ,
رندباز ,
اندروید ,
شیاپومی ,
تلفن همراه برای کودکان ,
:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0