نحوه مسدود سازی پیامک های مزاحم
نوشته شده توسط : nirvana

ماجرای استفاده تبلیغاتی از سیم کارت های شخصی برای ارسال پیامک های تبلیغاتی و مزاحم، سر دراز دارد و از همان سال های اولیه رواج تلفن های همراه در کشور وجود داشته و با وجود نارضایتی مشترکان و هشدارهای فراوان از سوی رگولاتوری همچنان پابرجاست. دریافت پیامک های گاه و بیگاه تبلیغاتی، مزاحمت های شبانه روزی و دردسرهای مربوط به آن آنقدر برای مشترکان آزار دهنده است که آنها تلاش می کنند تا با استفاده از هر روشی از دستشان رهایی پیدا کنند.

بر اساس قانون ارسال پیامک تبلیغاتی از شماره های شخصی ممنوع بوده و ارسال کننده پیامک متخلف شمرده می شود و در صورت ارسال چنین پیامک هایی، خط تلفن ارسال کننده قطع می شود. البته ارسال پیامک هایی با محتواهای غیر اخلاقی و کلاهبرداری از طریق سرشماره های پیامکی نیز غیر مجاز بوده و در صورت مشاهده با آنها نیز برخورد می گردد.

وزیر فناوری و اطلاعات، عیسی زارع پور در حساب اینستاگرامی خود نوشت: حتما شما هم گاهی از دریافت پیامک های تبلیغاتی از شماره های شخصی کلافه می شوید. محتوای برخی از این پیامک ها، غیر مجاز و برخی هم کلاهبرداری است. این پیامک ها بیشتر از طریق سرشماره های پیامکی و گاهی هم از طریق سیم کارت های شخصی تلفن همراه با خطوط تلفن ثابت ارسال می شوند.

ارسال پیامک از طریق سرشماره جرم نیست و در صورتی که مشترکان از دریافت چنین پیامک هایی ناراضی هستند، می توانند با شماره گیری کد دستوری   #800*  یا تماس با "واحد ارتباطات با مشتریان اپراتورها: نسبت به مسدود سازی دریافت پیامک های تبلیغاتی اقدام نمایند. البته با همین روش امکان فعال سازی دریافت پیامک از سرشماره های تبلیغاتی هم برای مشترک وجود دارد.

زارع پور افزود: در صورتی که بعد از مسدود سازی دریافت پیامک تبلیغاتی همچنان پیامک هایی با محتوای نامناسب دریافت می کنید، این تخلف را با ارسال شماره خط ارسال کننده به سامانه پیامکی 195 گزارش کنید.

از ابتدای سال جاری سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در راستای حفظ حقوق مشترکان و مدیریت پیامک های تبلیغاتی اقدامات مهمی را انجام داده است. طراحی و اجرایی شدن سامانه پیامکی 195 یکی از همین اقدامات اساسی است. سامانه 195 ، سامانه پیامکی ثبت و پاسخگویی به شکایات مشترکان اعم از دریافت پیامک در ساعات نامناسب، دریافت محتواهای نامناسب اخلاقی، خلاف واقع و اغواگرایانه و ... می باشد که به صورت تمام وقت آماده بررسی و شناسایی شماره های متخلف است.

بعد از ارسال گزارش از سوی مشترکان، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پس از بررسی و احراز تخلف، سرشماره ارسال کننده پیامک را مسدود و یا قابلیت ارسال پیامک از شماره شخصی ارسال کننده را سلب می نماید.

وزیر ارتباطات در این خصوص اعلام کردند که تا کنون بیش از 31 هزار خط شخصی و سر شماره متخلف از طریق سامانه کشف تقلب و گزارش های مردمی به سرشماره 195 شناسایی شده است.

در همین راستا اپراتورها موظفند تا با اصلاح قراردادها و درج جرایم بازدارنده و احراز هویت دقیق متقاضیان ارسال پیامک های انبوه، نظارت بیشتری بر فعالیت فعالان ارسال پیامک انبوه داشته باشند. علاوه بر این شناسایی عوامل متخلف فروش سیم کارت های شخصی برای ارسال پیامک انبوه و قطع دسترسی آنها و طرح دعوی در محاکم قضایی نیز از جمله کارهای موثر اپراتورها برای جلوگیری از ارسال پیامک های مزاحم می باشد.

با توجه به این که ارسال پیامک انبوه از خط شخصی ممنوع می باشد، متقاضیان امور تبلیغاتی یا سایر امور نیازمند به ارسال پیامک انبوه می توانند از پنل های دارای مجوز ارسال پیامک انبوه نسبت به این امر اقدام نمایند.

 امید است اقدامات اخیر رگولاتوری (راه اندازی سامانه 195 و نظارت بیشتر اپراتورها ) که در راستای رفاه حال مشترکان و پیشگیری از ارسال پیامک های مزاحم صورت گرفته است؛ نقطه پایان ارسال پیامک های تبلیغاتی و مزاحمت های این چنینی برای مشترکان باشد

منبع: وبلاگ رندبار





:: بازدید از این مطلب : 218
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 اسفند 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: